Voedselforum

Op deze pagina plaatsen de werkplaatsen hun plannen en ideeën. Een werkplaats bestaat uit ongeveer 15 deelnemers uit de Voedseltop, die zich richten op één specifiek onderwerp. Hier is het mogelijk om met Brabanders in gesprek te gaan over specifieke onderwerpen of vragen van werkplaatsen. Iedere Brabander kan reageren op de online discussie. In de werkplaatsen worden de reacties op het forum besproken. Klik hier voor meer informatie over deze bijeenkomsten. Bouw mee aan ons Brabants voedselsysteem en laat jouw stem hier horen!

Onderwerpen

Hieronder staan alle onderwerpen die worden uitgewerkt door verschillende werkplaatsen. Klik op de titels om de vragen en ideeën van dit onderwerp te bekijken en een reactie te plaatsen.

 1. Innovatie en eiwittransitie
 2. High tech en data
 3. Voedselproductie lokaal
 4. Samen sterk
 5. Eerlijk en echt
 6. Educatie en bewustwording
 7. Gezondheid
 8. Ken elkaar: wet en regelgeving
 9. Circulair en bodem
 10. Brabants feestje!
 11. Voedselverspilling

Werkplaatsen

Ben je lid van één van de werkgroepen die de voorstellen na de Voedseltop verder uitwerken? Klik dan hier om naar de besloten werkplaatsen te gaan. 


Meer weten? 

Homepage Voedsel1000

 

Werkwijze Voedsel 1000

Homepage Voedsel1000

 

Hoe werkt de Voedsel1000?

Over Voedsel1000

 

Samenwerkingspartners Voedsel1000

Over Voedsel1000

 

Samenwerkingspartners Voedsel1000

samenwerken in de werkplaatsen

 

Voedseltop

Werkplaatsen   Voedseltop

 

Voedsel1000 is een initiatief van de provincie Noord-Brabant en onderdeel van het Brabantse Agrofood platform. Dit platform is ontwikkeld om de voortgang van de transitie naar een duurzame voedselsector weer te geven en om anderen te inspireren.