Landbouw en Voedsel in BrabantSamenwerken, kennisdelen en innoveren

PLMA 2019: Recordaantal foodbedrijven op het Brabantpaviljoen 

June 26, 2019 0 comments

Op 21 en 22 mei bundelden maar liefst elf ondernemers hun krachten op de PLMA (Private Label Manufacturers Association). De beurs brengt private label-producenten en inkopers van over de hele wereld met elkaar in contact.

Denk hierbij aan producten uit de food industrie, maar ook op het gebied van gezondheid en cosmetica, huishouden, klussen en vrije tijd. Voor het zevende jaar op rij wisten de elf ondernemers zich op de beurs in de RAI te onderscheiden met het Brabantpaviljoen. 

Voldaan terugkijken

De deelnemers van dit jaar: Larco Foods, Schouten, Saucecompany, Danvo Bakeries, Petfood Factory, Hak, abbGrowers, Özgazi, Four Seasons Food en V&S Foodspecialist. 

De deelnemers kijken met voldoening terug. Een aantal deelnemers geven aan volgend jaar terug te willen keren. Ook zijn er tijdens de beurs meerdere contacten gelegd met andere bedrijven die interesse hebben in deelname aan het Brabantpaviljoen op de PLMA.

PLMA Chicago

Naast Amsterdam, vindt de PLMA ook jaarlijks plaats in Chicago. Op initiatief van de bedrijven (Schouten en Özgazi) reizen zij dit jaar af naar Chicago om nog meer mensen te laten proeven wat voor een moois er in Brabant te vinden is. 

Online magazine 

We nemen je graag mee in de wereld van de PLMA, het Brabantpaviljoen én de deelnemers die dit waarmaken.

Ga naar het online magazine
'Brabantse ondernemers samen op foodvakbeurs; Al zeven jaar PLMA!'

 


 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164050"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  Comments