Landbouw en Voedsel in BrabantSamenwerken, kennisdelen en innoveren

Reserveer jouw exemplaar van het BoerBurgerBoek

June 19, 2019 0 comments

Het social media platform @BoerBurgerTweet deelt wekelijks verhalen van een boer(in) of tuinder met uitleg over hun bedrijf, om de brug tussen boeren en burgers te verkleinen. In oktober verschijnt hiervan een bundel, die je nu al kunt reserveren.

De lancering van het BoerBurgerBoek vindt plaats op WereldVoedselDag op 16 oktober 2019 en maakt onderdeel uit van de BoerBurgerBeweging; een initiatief om boeren en tuinders een stem te geven. Een stem die daadwerkelijk gehoord wordt door burgers en beleidsmakers en het contact en wederzijds respect tussen boeren en burgers weer normaliseert. De BoerBurgerBeweging is met BoerBurgerTweet actief op Facebook en Twitter.

Na de lancering op 16 oktober is het #BoerBurgerBoek beschikbaar. Maar je kunt ook nu al jouw exemplaar reserveren!  Ga daarvoor naar de website van de BoerBurgerBeweging.
 

Bron: BoerBurgerBeweging


 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164050"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  Comments