Het platform voor samenwerking, kennisdeling en innovatiein de Brabantse agrofood

Ga mee op PLMA-missie naar Chicago!

07-06-2019 0 reacties

De Amerikaanse markt biedt kansen voor foodondernemers. De private label markt groeit er sterk, met 40% in de laatste 5 jaar. Nederlandse foodproducenten lopen op innovatief gebied voor op Amerikaanse producenten en ook prijstechnisch zijn ze concurrerend. Lonkt de Amerikaanse markt ook voor jou?

Dan is de PLMA in Chicago interessant! Deze PLMA is dé private label beurs waar inkopers uit Amerika en Canada en producenten uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Met meer dan 2700 stands uit 50 landen, 20 internationale paviljoenen en ruim 5000 bezoekers, waarvan 1500 inkopers vanuit retail, groothandel en e-commerce, is dit de grootste private label expo in Amerika.

Holland Paviljoen

Dit jaar wordt - mede op initiatief van de provincie Noord-Brabant - een missie met een Holland paviljoen op de PLMA in Chicago georganiseerd. Onder het motto ‘Samen Sterk’ kun je deelnemen aan deze missie als exposant of als marktverkenner. In het Holland paviljoen heeft ieder exposerend bedrijf zijn eigen unit. Tevens is er een centrale Holland Lounge van waaruit matchmaking, promotie en catering worden verzorgd en waar je gasten kunt ontvangen. Een aantal deelnemers heeft zich reeds aangemeld. Ga jij ook mee?

Lees hier meer over het programma of meld je aan voor de kennismakingsbijeenkomst (medio september) met andere deelnemers via Jacqueline Lanting: j.lanting@n40.nl

Kosten

  • € 1.500,- voor deelname aan de missie als exposant of als marktverkenner
    Via RVO Nederland kun je een MKB missievoucher van € 1.500,- aanvragen
  • US $ 4.600 voor huur van 1 unit van 3x3m voor exposanten
  • Vlucht en verblijf regel je zelf

Deadline

  • Voor exposanten: 30 juni 2019
  • Voor de marktverkenning: 6 september 2019

 


 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164050"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  reacties