Het platform voor samenwerking, kennisdeling en innovatiein de Brabantse agrofood

Help mee: Biologische boerderij in Aarle-Rixtel wordt Community Farm

09-04-2019 0 reacties

Carmen Coolen liep op 23-jarige leeftijd een burn-out en een depressie op. Nu zet ze zich in voor de realisatie van een Community Farm, een platform voor psychische gezondheid in de natuur om te ontmoeten en ontwikkelen.

Boerderij als zorgplatform

Carmen wil de Community Farm realiseren door per 1 mei 2019 de ecologische/biologische geiten- en schapenboerderij in Aarle-Rixtel over te nemen. De boerderij is bijna honderd jaar oud, grotendeels zelfvoorzienend en staat in een prachtig authentiek landschap. Er wordt nog met de hand gemolken en diverse soorten kaas worden met rauwe melk in eigen beheer bereid. Op deze boerderij wil Carmen een zorgplatform creëren voor mensen met overspannenheid en andere psychische problemen. Het moet een community worden, waar mensen tot rust kunnen komen en hun innerlijke kracht kunnen herwinnen en ontwikkelen.

€50.000 euro nodig

Op dit moment heeft Carmen al 86,5% van het totale bedrag dat nodig is voor de realisatie van de Community Farm verzameld, maar er is nog 50.000 euro nodig om echt van start te kunnen gaan. Ze heeft nog tot eind april om dit bedrag te verzamelen.

Meer informatie en meehelpen

 

Bron: BioJournaal


 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164050"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showUserOccupation":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  reacties