Het online en offline platformvoor samenwerking, kennisdeling en innovatie

Voedselvraagstukken: van minor naar magazine

29-11-2018 474 keer bekeken 0 reacties

Onlangs deelde FoodUp! Brabant een online magazine dat werd gemaakt door studenten van de HAS Hogeschool. Tien weken lang verdiepten zij zich in wereldwijde voedselvraagstukken. Wat ze daarvan leerden werd gebundeld.

Wereldwijd Voedseldialoog

De tien weken waren onderdeel van de minor Wereldwijd Voedseldialoog. Studenten werkten er in teams aan een eigen project en luisterden naar ruim dertig gastsprekers en docenten. Een van de projecten werd aangedragen door FoodUp! Brabant: het bundelen van alle informatie in  een magazine.

Meer lezen

In het artikel dat eerder verscheen op de website van FoodUp! Brabant lees je meer over de vier studenten die het magazine maakten, en hun ervaringen tijdens de minor. Ook komen een docent en de opdrachtgever aan het woord.

Bekijk het magazine

 


Lees het laatste nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Lees het laatste nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

0  reacties